Wie zijn wij


Wie zijn wij?
Proficam is opgericht door Marcel Cools en Ralph Hagemeijer omdat we ervan overtuigd zijn dat er zeker een goede markt is in kwalitatief hoogstaande producties. Inmiddels bestaat Proficam bijna 15 jaar en zijn we er trots op te concluderen dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot een succesvol totaalleverancier in de media.

 

Marcel Cools Al vanaf jongs af aan wilde hij al in de media gaan werken. Begonnen bij Omroep Flevoland met het jongeren programma Beneden Peil en het nieuws. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de landelijke televisie als autocue operator bij onder andere Radar, Opgelicht, Dancing on Ice, Dancing with the stars, de Donorshow, Miljoenenjacht, 1 tegen 100, Sesamstraat en het Klokhuis. Onlangs is Marcel jonge ondernemer van het jaar geworden van regio Flevoland. Een titel om trots op de zijn!

 

Ralph Hagemeijer is op 17 jarige leeftijd begonnen bij de lokale Omroep Almere als junior cameraman. Daarna maakte hij de overstap naar Omroep Flevoland, daar heeft hij veel all-round ervaring opgedaan met nieuws, sport, achtergronden en meer cameraregistraties. Daarna is hij als freelance cameraman aan de slag gegaan voor Supercars (RTL), mijn baan(RTL), Rommelzolder Droomhuis (SBS 6), Darts (SBS 6, Eurosport 2), Truck & Tractorpulling (SBS 6, RTL 7), Smaakpolitie (SBS 6), De Tuinruimers (SBS 6), MTNL, RTV Utrecht, Omroep Flevoland, Vakwerk (RTL Z).