Adverteren rond Koningsdag, Terrassenfestival en Bevrijdingsfestival 2017

7 maart 2017


In de week van Koningsdag en het Bevrijdingsfestival is het mogelijk om uw onderneming te laten zien in Almere. Alleen al met Koningsdag zullen er meer dan 200.000  bezoekers staan op de Grotemarkt, Stadhuisplein en Stationsplein in Almere. Proficam verzorgt op deze pleinen videofaciliteiten en zal staan met 3 videoschermen van 12m². Omdat wij als videoleverancier natuurlijk voor veel van onze klanten in het bezit zijn van commercials bieden wij speciaal op deze dag aan  om tegen een gunstig tarief te adverteren.

Hoe ziet dat eruit?

Bereik gedurende Koningsnacht, Koningsdag, het Terrassenfestival en het Bevrijdingsfestival uw publiek via onze reclameblokken. Tijdens Koninginnenacht wisselen we op beide schermen informatie van de Gemeente Almere af met commercialblokken.

Wat zijn de kosten voor het uitzenden?

De kosten voor het uitzenden zijn € 750,- excl. btw. Hiervoor komt u op schermen op de Grotemarkt, Stadhuisplein en Stationsplein in Almere.

Hoe gaat dit in z’n werking?

Proficam stelt in overleg met en de Gemeente Almere deze reclameblokken vast en zal deze uitzenden. U levert de commercial aan via Wetransfer naar koningsweek@proficam.nl, wij maken deze voor u of als wij reeds in het bezit zijn van uw commercial dan hoeft u niets te doen. Gedurende Koningsnacht, Koningsdag, Terrassenfestival en Bevrijdingsfestival zenden we uw commercial uit en we zullen een foto maken per plein als bewijs dat we daadwerkelijk uw commercial hebben uitgezonden.

Heeft u interesse? Laat het ons weten via: koningsweek@proficam.nl